Gemeenteraadsleden geïnstalleerd

Gisterenavond zijn de vier gemeenteraadsleden van Progressief Beek geïnstalleerd door burgemeester Ralf Krewinkel. Charles Willems (fractievoorzitter), Stan Nijsten (plaatsvervangend fractievoorzitter), Herman van Rens en Dany Pirson vertegenwoordigen vanaf nu het Beekse progressieve geluid in de raad.

Charles Willems en Herman van Rens zijn de heren met ervaring binnen de raadsfractie. Ze beginnen beiden aan hun derde periode in de Beekse gemeenteraad. Herman van Rens was de afgelopen vier jaar fractievoorzitter. Deze rol wordt de komende tijd overgenomen door Charles Willems. Stan Nijsten en Dany Pirson zijn nieuwkomer. Ze hebben wel al enkele jaren commissiewerk gedaan.

Onderstaand op de foto van links naar rechts: Dany Pirson, Charles Willems, Stan Nijsten en Herman van Rens. Binnenkort maakt Progressief Beek ook de verdere organisatie voor de diverse raadscommissies bekend voor de komende periode.

Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van cookies t.b.v. het funcioneren van de website.