De schop gaat de grond in

Er wordt de komende tijd hard gewerkt in en aan de gemeente, zo is de brug bij Sint Jansgeleen deze week al aan de beurt en gaat er de komende maand op meerdere plaatsen de schop de grond in.

Maastrichterlaan:

De Maastrichterlaan is tussen 21 en 28 september afgesloten voor verkeer. Nadat enkele jaren terug het deel binnen de bebouwde kom al een flinke opknapbeurt kreeg is nu het deel buiten Beek aan de beurt. Onder andere de verharding zelf alsmede de verlichting wordt aangepakt. Omrijden kan het best via de oprit Elsloo/Stein, fietsers en voetgangers kunnen het fietspad blijven gebruiken.

Onze Lieve Vrouweplein:

Waar de komende tijd grotere werkzaamheden uitgevoerd gaan worden is op en rondom het OLV-plein. Als een van de drie delen van het centrumplan krijgt het plein en de nabije omgeving een grondige opknapbeurt. Ook wordt de Veldekelaan versmald en krijgt zij door de plaatsing van meer groen ook de allure die een Laan toebehoort. De Labouréstraat wordt ook vernieuwd om de aanloop naar het centrum aantrekkelijker te maken.

Achter het OLV-plein wordt op het terrein van de voormalige Peuterspeelzaal een waterbuffer gerealiseerd, waarmee schoon regenwater natuurlijk kan infiltreren en gescheiden blijft van het riool.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en zullen de rest van dit jaar plus enkele weken in Januari in beslag gaan nemen. Inwoners worden nog nader geinformeerd.

Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van cookies t.b.v. het funcioneren van de website.