Aanleg glasvezel in Beek afgerond

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Beek is afgerond. Ruim 6.200 huishoudens in de gemeente hebben nu een glasvezelaansluiting. De werkzaamheden zijn afgelopen donderdag symbolisch afgerond door Progressief Beek wethouder Jan Bijen.

Dit officiële moment was bij familie Hausmanns aan de Cartylshofstraat in Neerbeek. Onder het toeziend oog van medewerkers van aannemer BAM Infratechniek Telecom en Reggefiber verrichtte Bijen de laatste handelingen om ook deze woning aan te sluiten op het netwerk.

De aanleg ervan begon vorig jaar in Beek, waarna Neerbeek en Spaubeek volgden. De werkzaamheden zijn goed en volgens planning uitgevoerd, zegt de projectmanager van Reggefiber. Daarnaast zegt wethouder Bijen: “We streven ernaar het glasvezelnetwerk in de hele gemeente aan te leggen. In Genhout, Geverik en Kelmond moet echter bijna iedereen gebruik gaan maken van het netwerk om de werkzaamheden ook in deze kernen te laten doorgaan. Dit is een besluit van Reggefiber.”

Bron: Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad

Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van cookies t.b.v. het funcioneren van de website.