Resultaten

In twee succesvolle raadsperiodes (2006-2014) heeft Progressief Beek verantwoordelijkheid gedragen voor het bestuur van Beek. Er is veel tot stand gebracht. Progressief Beek heeft negentig procent van haar verkiezingsbeloften kunnen uitvoeren.

Een huis-aan-huiskrant heeft u daarover al geïnformeerd. Mede door de inspanningen van Progressief Beek heeft Beek een goed sociaal beleid. Beek krijgt een centrum voor sporten door gehandicapten. Beek en zijn omgeving zijn aantrekkelijker geworden. Veel projecten staan nog in de steigers. Het Levensbomenbos, de verfraaiing van het buitengebied, de open beek door het dorp (Keutelbeek), de opknapbeurt van het centrum, een Lusthof Oude Pastorie, en nog veel meer projecten hebben Beek veranderd of zullen dat nog doen. De dienstverlening van de gemeente is verbeterd. Dit kon allemaal worden gedaan zonder Beek financieel in gevaar te brengen. Beek is ook in financiële zin gezonder dan ooit en behoort zelfs tot de financieel meest gezonde gemeenten van Nederland.

Met het verder bezoeken van de website, geeft u toestemming tot het gebruik van cookies t.b.v. het funcioneren van de website.